7 способів не мити голову щодня і виглядати доглянуто

Женские секреты Мода и стиль

На вулиці літо, для багатьох це найулюбленіша пора року. Але ще літо – це сонце, вітер, пил, який забиває пори та шкодить волоссю. Якщо в тебе жирне волосся, то, можливо, воно здорове, тільки виснажене повсякденною рутиною. Лови кілька порад які пропонує жіночий блог pyrogiv.kiev.ua, як доглядати волосся, схильних до жирності, при цьому не посилити їх стан.

  1. Сухий шампунь

Щоб волосся виглядало свіжим навіть на другий день, можна скористатися сухим шампунем. Він надасть волоссю об’єму, свіжого вигляду за пару хвилин.

7 способів не мити голову щодня і виглядати доглянуто

  1. Наноси кондиціонер на кінчики волосся

Найпоширеніша помилка багатьох представниць прекрасної статі – наносити бальзам на всю довжину волосся, включаючи коріння. Головне завдання кондиціонера – зробити волосся м’якшим і запобігти сплутуванню. Для цього достатньо нанести його лише на кінці волосся.

  1. Використовуй кондиціонер до шампуню

Новий та досить незвичний спосіб миття волосся. Спробуй спочатку промити волосся невеликою кількістю бальзаму, а потім звичайним шампунем, він дасть волоссю достатнє зволоження, щоб воно не ставало жирним тривалий час.

  1. Не обтяжуй волосся

Звертай увагу на стан волосся після застосування того чи іншого косметичного засобу. Не завжди навіть найдорожчий і професійний шампунь, мус, спрей підійде саме твоїм волоссям. Якщо волосся виглядає розкішно після бюджетного або маловідомого кошти, нехай воно стане улюбленим.

7 способів не мити голову щодня і виглядати доглянуто

  1. Не чіпай волосся занадто часто

Багато дівчат люблять відкидати волосся назад, накручувати пасмо на палець або детально виправляти зачіску. Це шкодить волоссю, воно швидше стає сальним, адже на руках багато частинок пилу і бруду.

  1. Змішай шампунь із сіллю

Цей простий і ефективний скраб можна використовувати раз на тиждень, щоб очистити та знежирити волосся та шкіру голови.

  1. Ополіскувач + оцет

Додай в ополіскувач трохи оцту. Ця суміш допоможе очистити волосся, додасть об’єм та сяйво волоссю. Ще один плюс – порятунок від лупи та подразнення шкіри голови.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *