Пудель Тікап - крихітний собака поміститься на долоні, але заповнить весь будинок своєю чарівністю

Пудель Тікап – крихітний собака поміститься на долоні, але заповнить весь будинок своєю чарівністю

Советы

У маленьких собачках щось є. Вони настільки милі, що змушують усміхатися навіть байдужих до тварин людей. Як назвати собаку дівчинку Тікап читайте за посиланням https://intermobi.com.ua/yak-nazvati-sobaku-divchinku-malenkoї-porodi/.

Найменший пудель у світі гордо зветься Тікап. Породу вивели у Японії, але в усьому світі її називають на західний манер.

Спробуйте вгадати, звідки походить назва породи. Це не складно!

Якщо ви знаєте англійську, то могли здогадатися, що Teacup – це чашка. Звичайна, маленька з ручкою, з такої п’ють каву вранці. Дорослий пудель пікап легко поміститься у такій чашці.

Крихітні розміри та мила іграшкова зовнішність – секрет чарівності пуделя тикап.

До речі, у господарів іграшкових собачок Тікап є улюблена розвага: вони садять своїх улюбленців у чашку і фотографують їх. А потім, мабуть, збирають тисячі лайків у соцмережах.

Пудель Тікап - крихітний собака поміститься на долоні, але заповнить весь будинок своєю чарівністю

Скільки важить пудель Тікап?

Максимальна вага дорослої особини становить 1,5 кілограми. Що стосується габаритів, найбільший тикап досягає 21 сантиметра завбільшки. Такий собака може жити в найменшій квартирі, не дивно, що його вивели саме в Японії.

У японських містах настільки дорога земля, що наші малогабаритні квартири в очах японця-городянина будуть справжнім палацом. Як можна жити без собаки, подумали японці та вивели крихітного пуделя.

Але особливість цієї породи не тільки в тому, що це найменший собака. Вони відрізняються іграшковою зовнішністю. Дивлячись на фото, важко сказати, це м’яка іграшка чи живий пудель.

Колір вовни японського пуделя тикап – окремий вид мистецтва. Вона може бути від червоно-коричневої до абрикосової, саме в таких кольорах виготовляють милих ведмедиків-тедді.

Особливо дивно усвідомлювати, що цей плюшевий колобок – пудель. Адже пуділи такі витончені та витончені, а тикап більше схожий на округлого іграшкового ведмедика.

Скільки коштує японський пудель Тікап?

Порода рідкісна, неважко здогадатися, що крихітні пуделі дуже дорогі. Коштує таке щеня не менше 5 тисяч доларів. І дорога ціна – не головна причина, чому породу не можна назвати доступною.

По-перше, купувати такого милого щеня краще безпосередньо в Японії. В інших країнах знайти тикап дуже складно. До того ж великий ризик бути обдуреним і купити іншу породу чи зовсім безпородне цуценя.

Це ще не все, головна складність у тому, що породу не визнано офіційно, і вона не має стандартів. Самі заводчики та селекціонери не зможуть дати гарантію того, що тикап не зросте до розмірів того-пуделя чи навіть більше.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *